Soba Terra Magica
Menu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu

Soba Terra Magica

Hoću sobuJakle 18, Čavle

Cijena sobe od:: 67€ | 503 kn

Opis

Terra Magica trokrevetna soba Grobnik nalazi se u najljepšem dijelu Grobnika, u malom mjestu Hrastenica, s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev i Opatijsku rivijeru, u blizini grada Rijeke i Čavla, mjesta smještenog između planine i mora. Mogućnost smještaja do tri odrasle osobe. Balkon, WIND FREE klima uređaj, besplatan Wi-Fi, centralno grijanje i besplatan parking.

Trokrevetna soba Terra Magica nalazi se u obiteljskoj vili okruženoj uređenim vrtovima i voćkama. Ova deluxe trokrevetna soba ima balkon s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev i zalaske sunca, zatim iznimno veliku kupaonicu s hidromasažnom tuš kabinom koja se nalazi točno nasuprot sobe. Odlično mjesto za opuštanje u tišini prirode, a opet blizu grada. Savršeno za goste koji žele sigurnost i izolaciju, a opet biti u blizini svih vrsta atrakcija na našem području.

Trokrevetna soba Terra Magica izuzetno je privlačna poslovnim putnicima. Nalazi se na ulazu u grad Rijeku, uz autocestu Rijeka – Zagreb (izlazni čvor Čavle) i nadomak svih poslovnih subjekata poput onih u zoni Kukuljanovo, kao i gradova poput Rijeke, ali i Kostrene i Bakra.

Na svoje će doći i ljubitelji aktivnog odmora. Blizina Grobnika, Rječine, Platka, Gorskog kotara, Istre, Nacionalnog parka Risnjak i najvećih hrvatskih otoka omogućuje vam bavljenje rekreacijskim aktivnostima kao što su biciklizam, planinarenje, penjanje, planinarenje i lov i ribolov, ali i motociklizam, automobilizam na obližnji Automotodrom Grobnik, zatim Športska zračna luka Grobnik, jahanje u Konjičkom klubu Vodičajna u Jelenju te neizostavno skijanje i sanjkanje na Platku.

Soba Terra Magica Room Grobnik nalazi se na 1. katu u privatnoj obiteljskoj vili s ograđenom okućnicom i privatnim parkingom. Budući da domaćini u ovom objektu uz ovu trokrevetnu sobu imaju i apartman u prizemlju, mogu smjestiti do ukupno 7 gostiju, a kako imaju još dva apartmana u centru grada Rijeke, samo 7 kilometara od ove lokacije, gdje mogu smjestiti do 6 gostiju, ukupan kapacitet je do 13 gostiju na obje lokacije. Dakle, ako želite smještaj na Grobniku sa osiguranim parkingom, panoramskim pogledom i terasom, u apartmanu i trokrevetnoj sobi, možemo primiti 7 gostiju, dok u centru grada Rijeke u oba apartmana možemo primiti 6 gostiju.

Plaža: 2,2 kilometra

Restoran: 50 metara

Bankomat: 10 metara

Mjenjačnica: 20 metara

Parkiralište: 200 metara

Zračna luka: 25 minuta vožnje

Cijena noćenja: 67 Eura

 

Rezervacije i informacije:

+385 98 258 233

 Sadržaji

  • Smart TV
  • Klima uređaj
  • Besplatni parking
  • Wifi
  • Minibar
  • Mikrovnalna
  • Tuš
  • Sušilo za kosu