Apartman Terra II
Menu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu
Hoću sobu

Apartman Terra II

Hoću sobuAntuna Dalmatina 2, Rijeka

Cijena sobe od:: 67€ | 503 kn

Opis

Ovaj iznimni apartman za dnevni najam u Rijeci – studio apartman TERRA II u centru grada na cijeloj svojoj površini od 22 m2 uspješno spaja minimalističku tradiciju i jednostavnost, s modernim dizajnom i materijalima koji doprinose stilskom dizajnu. Apartmani Rijeka –  Rijeka Apartman TERRA II za dvije osobe odiše mirom i tišinom. Rijeka Apartman TERRA II opremljen je svim sadržajima koji će vam pomoći da se osjećate ugodno i ugodno. Sadrži bračni krevet, čajnu kuhinju sa posuđem, trpezariju za dvije osobe, ormar, fotelje sa stolom za čaj i kupaonicu. Čajna kuhinja povezana je s blagovaonicom i spavaćom sobom. Apartmani Rijeka – Rijeka Studio apartman TERRA II ima posebnu vrijednost koja daje potpunu tehničku opremljenost i nudi pametan pristup putem PIN-a (brza prijava i odjava), klima uređaj, besplatni Wi-Fi i neograničeni internet, pametni TV box s Netflixom, prekidače na dodir, digitalnu tuš kabinu, grijač ručnika …
Blizina dva velika parkirališta (Delta i Gomila) i podzemne garaže Stari grad, gradske tržnice, muzeja, pubova, brojnih znamenitosti grada Rijeke i uvijek u srcu karnevala i drugih događanja tijekom cijele godine. U zgradi se nalazi kozmetički studio “Kaori” i  “Mala galerija Bruketa”.

Plaža: 2,2 kilometra

Restoran: 50 metara

Bankomat: 10 metara

Mjenjačnica: 20 metara

Parkiralište: 200 metara

Zračna luka: 25 minuta vožnje

Cijena noćenja: 67 Eura

 

Rezervacije i informacije:

+385 98 258 233

Bilo da ste par ili putujete samostalno, Apartmani Rijeka – Studio apartman Rijeka TERRA II tu je za vas ako to želite proživjeti!

 Sadržaji

  • Smart TV
  • Klima uređaj
  • Wifi
  • Mikrovnalna
  • Tuš
  • Sušilo za kosu